ArtaMedical

ADN-ul lui Dorian Gray

Dorian Gray era un băiat foarte frumos, căruia un pictor celebru i-a făcut portretul. Speriat de faptul că, într-o zi, își va pierde frumusețea, tânărul a încheiat un pact cu Diavolul. Pe măsură ce timpul trecea, portretul îmbătrânea și se schimonosea la fel ca sufletul pierdut al lui Dorian care, în schimb, rămânea veșnic tânăr și arătos ca în prima zi.

Azi, Dorian Gray nu își mai imortalizează chipul cu vopsea de ulei pe pânză, ci își face portretul ADN sau își agață în cui amprentele degetelor și buzelor. Acestea, cu siguranță, nu se vor schimba odată cu trecerea timpului.

DNA11 este o idee genială care aparține unor americani deștepți, Adrian Salamunovic (designer) și Nazim Ahmed (biotehnician). Pe site-ul DNA 11 se pot comanda tablouri personalizate: le expediezi o mostră din ADN-ul tău, iar ei iți trimit înapoi opera de artă.

Firma DNA 11 a avut plasare de produs în serialul CSI New York: la un moment dat, polițiștii au găsit o victimă cu identitate falsă, dar care avea pe peretele biroului un tablou ADN, pe baza căruia au reușit să o identifice.

DNA11 pe Facebook.

4 Comments

Leave a Reply