ArtaPofta buna!

E ușor să fii gospodină!

Sunt încântată să văd cum ideile din filmele științifico-fantastice devin realitate! Pasionații de Star Trek știu că, pe nava Enterprise, mâncarea era furnizată de niște automate. Iar în ultimul episod din Stargate SG1, Carter descoperă o metodă de a crea mâncare cu ajutorul computerului asgard.

Se pare ca tehnologia există deja în realitate. Un articol publicat pe Yanko Design prezintă Electrolux Moleculaire, un aparat creat de Nico Kläber, care printează mâncarea, o construiește tridimensional. Utilizatorii pot descărca rețete de pe internet și le pot prepara apoi apăsând pe un buton.

5 Comments

  • A, bine… ca de obicei cand imi comentezi tu, trebuie sa caut pe net ca sa inteleg ce zici 🙂

    Asta inseamna ca nu-s un adevarat fan al genului SF 😛

  • cred ca Nutrimatic drinks dispenser din Hitchhiker’s guide to the Galaxy premerge Star Treck-ul. in orice caz, masinaria raspundea celor care ii cereau ceai cu o ceasca de… a concoction (which most people found unpleasant) that is almost, but not quite, entirely unlike tea.

  • Si eu, si eu… dar daca as putea sa aleg, tot teletransportarea as vrea … iti dai seama, in fiecare zi in alt colt de lume, si ceva restaurant bun… obviously 😛
    Sau mai bine, un Hayden Christensen cu abilitatile din “Jumper” 😀

Leave a Reply