La munca

Flex by Filofax: hârtie & tehnologie

Îmi amintesc de copilărie, când petreceam minute în șir alegând coperta caietului de matematică sau lipind stickere pe prima pagină a caietului de limba engleză.

Au urmat apoi colecțiile de cărți poștale, de șervețele și, mai recent, de agende. Aș putea spune, deci, că am o mare pasiune pentru hârtie. Încă mai sunt oameni care cred că cititul unei cărți digitale nu se compară cu senzația pe care o ai când ții în mână o carte, îi întorci paginile sau miroși cerneala tipografică.

Mie îmi place și hârtia, dar și tehnologia, iar de azi înainte nu va mai trebui să aleg. Tocmai am primit cadou o agenda Flex by Filofax, care este o copertă elegantă având în interior un caiet, un bloc notes, un suport de pix dar mai ales, un spațiu special pentru iPad Mini!

Asta înseamnă că poți să scrii cu pixul pe hârtie, ca în vremurile bune de odinioară, că poți să dezlipești notițe autoadezive (post-it) și să le lași colegilor pe birou, dar în același loc ai și iPadul cu e-mailul, calendarul, prietenii virtuali și cu nelipsită fermă Hay Day. Și, în vacanță, poți scoate frumos caietul și îl poți înlocui cu o carte tipărită, pe care vrei tu neapărat să o citești.

Nu știu ce și-ar mai putea dori cineva. Filofax se dovedește un brand dinamic, adaptându-se foarte rapid la schimbările din comportamentul utilizatorilor. Este un bun exemplu pentru alte produse sau servicii clasice care doresc să rămână în continuare pe piață.

Dacă vrei să îți cumperi o agenda Filofax, poți merge în librăriile mari – de exemplu la Cărturești – sau poți comada online de pe site-ul Stylo.com.

Leave a Reply